UEDAŞ EKİPLERİ BAYRAMDA DA  KESİNTİSİZ ENERJİ İÇİN 7/24 MESAİDE OLACAK

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) ekipleri, bayramda da kesintisiz enerji için 7/24 çalışmalarını sürdürecek. Bayram boyunca 700 çalışan görev başında olacak, SCADA sistemiyle şebekenin ölçüm, izleme ve kumanda faaliyetleri 24 saat kontrol edilecek.

Bursa başta olmak üzere, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da yoğun bir nüfusa elektrik dağıtım hizmeti veren Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) Kurban Bayramı mesaisi için hazırlıklarını tamamladı. Yaz döneminde sık sık değişkenlik gösteren enerji kullanımlarının kesintiye uğramaması ve kaliteli bir tüketici deneyimi sunmaya devam etmesi amacıyla UEDAŞ saha ekipleri, bayram boyunca 7 gün 24 saat çalışmalarına yoğun bir şekilde devam edecek. Abonelerine kesintisiz enerji hizmeti sunmak adına çalışmalarını yürüten ekipler, kontrollerini ve onarım çalışmalarını sürdürecek. Bayram boyunca günde 700 kişi çalışacak. 90’ı sepetli, 16 adet 4x4 arazi aracı da sahada hizmet verecek.

Pandemi kısıtlamaları sonrası sosyal yaşamın daha da yoğunlaştığı bugünlerde UEDAŞ, hizmet bölgesini oluşturan Güney Marmara’da hayata geçirdiği SCADA sistemiyle şebekesinin ölçüm, izleme, kumanda faaliyetlerinin 24 saat kontrolünü sağlamaya devam edecek. Saha çalışanları, kesintilere kısa sürede müdahale ederek sorunların çözülmesi noktasında da vatandaşlara mağduriyet yaşatmamak için var gücüyle çalışacak. 



Paylaş