“Kardeşim Üşümesin” Yürekleri Isıtıyor

“Kardeşim Üşümesin” projemiz bu yıl yeniden öğrencileri ısıtacak. Her yıl bin çocuğa ulaştığımız projemizin ilk etabında Bursa’nın Büyükorhan ilçesinde 109 öğrenciye mont, atkı, bere ve eldiven yardımı yapıldı.

UEDAŞ olarak uzun soluklu sosyal sorumluluk projeleriyle vatandaşa dokunuyoruz. Soğuk kış günlerinde ihtiyaç sahibi öğrencilerin üşümemesi için hayata geçirilen “Kardeşim Üşümesin” projesinin 6. yılında ilk durağımız Bursa’nın Büyükorhan ilçesi oldu. Düzenlenen etkinliğe, Büyükorhan İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Recai Arvas ve Limak Enerji Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce katıldı. Programın ardından 109 öğrenciye kışlık giyecek yardımı yapılırken, projemize Uludağ Üniversitesi İnsan Kaynakları Topluluğu (ULİNKA) öğrencileri de destek verdi. 

6 yılda 6 bin gülümseme Aralık ayı boyunca sürecek yardımlarla ihtiyaç sahibi çocuklar kışlık giysilere kavuşacak. "Kardeşim Üşümesin" projesi kapsamında 1000 öğrenciye mont, atkı, bere, eldiven yardımı yapılacak. Böylelikle, projenin başlangıç tarihi olan 2013 yılından itibaren toplamda 6 bin çocuğun kışlık giyecek ihtiyacı karşılanmış olacak.


Paylaş